At føle sig hjemme


af Kirsten Bitsch Lang

Jeg overhørte en dag i et galleri en aldrende mand fortælle, at han som ung i NY havde set en uhørt smuk jødisk kvinde, og havde bestemt sig for at skulle opleve Israel. Da han kom hertil, følte han sig hjemme. Mere end noget andet sted. Den gyldne Stad. Jerusalem på et fad Også Jerusalem kan noget. Byens stemningsbillede er tiltalende – Old City med sin historie og centrale betydning for de tre store religioner. New City med sin udsøgte storbystil. Seværdighederne. Menneskene. Landskabet omkring byen. Vestbredden Jeg har været på besøg hos palæstinensiske medarbejdere fra St. Vincent i Palæstina, både i Ramallah og Bethlehem. Deres komplekse og ofte komplicerede livssituation bevæger mig. Forskelsbehandlingen israelere-palæstinensere bevæger mig. Murene. Relation og kommunikation lærer mig meget her. Min sammenfatning er, at min udlandspraktik er lærerig – og anbefalelsesværdig!

Følg os
på facebook


Kommende
begivenheder


Tilmeld dig
Nyhedsbrevet


Israelsmissionen | TORVET | Katrinebjergvej 75 | 8200 Aarhus N | Tlf. 7190 1885 | kontor@israel.dk | Reg.nr. 0994 kontonr. 0003054500 | MobilePay 30503