Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I anledningen af at Bodil Skjott stopper som generalsekretær i Israelsmissionen og at der samtidig begynder hele tre nye medarbejdere i både Israelsmissionen og Israelsmissionens Unge, vil vi gerne invitere til vagtskifte på TORVET i Aarhus.

Bodil har gennem et langt arbejdsliv bidraget markant til missionsarbejde og teologisk tænkning i både Danmark og internationalt. Som Israelsmissionens generalsekretær gennem de seneste 11 år har hun i missionshuse og kirker landet over delt sin begejstring over Bibelens fortællinger og sin nød for, at det jødiske folk må komme til at lære Jesus at kende som også deres messias.

Når noget slutter begynder der som regel noget nyt. Og vi glæder os over den nye begyndelse Arne Pedersen, Benjamin Gertz Olsen og Kent Grinderslev Rasmussen bringer med sig, når de i det daglige skal være dem, som leder vores organisationer fremad. Så unge og ældre bliver tændt for mission til det jødiske folk og må blive mindet om, at kristendommen og kirken har jødiske rødder.

Velkommen til en festlig dag!

Med venlig hilsen
David Ingemansen, formand for Israelsmissionens Unge
og
Krista Rosenlund Bellows, formand for Israelsmissionen