Persondata

Hvordan og til hvad og hvorfor bruger Israelsmissionen egentligt mine data?

Persondataforordningen går i al sin enkelhed ud på, at du skal have de samme rettigheder over dine data, når du færdes på elektroniske platforme, som når du ikke gør. Eller sagt på en anden måde: Når vi ikke vil have, at fx Facebook ansætter en person til at følge efter os og se, hvor vi handler, hvad vi bedriver fritiden med eller hvem, vi er venner med, så skal det også være okay, at Facebook ikke kan se det samme i den elektroniske verden.

Derfor har politikerne gerne villet give brugere af elektroniske medier kontrollen over deres elektroniske data tilbage. Det er det, dataforordningen går ud på.

I Israelsmissionen har vi også persondata. Det har vi fx på dem, der abonnerer på vores magasin eller vores nyhedsmail. Det kan også være data på dem, som har givet os en gave på et tidspunkt, eller som har oprettet forskellige fastgiveraftaler hos os. Hvis du har rejst med os på et tidspunkt, har vi ganske givet også nogle data på dig.

Israelsmissionen indhenter aldrig data om dig uden dit vidende eller samtykke. Når du besøger vores hjemmeside, er det ikke sådan, at vi så pludselig ved hvad du fik til aftensmad i går eller hvilke film, du foretrækker at se i biografen. Har vi brug for at vide noget, spørger vi – og vi spørger dig.

Israelsmission videregiver heller aldrig dine data i kommercielt øjemed. Der er ingen betalende aktører, som får del i vores oplysninger om dig. Alligevel er vi nødt til at dele vores data om dig med enkelte af de samarbejdspartnere, som hjælper os – fx SKAT, Nets eller Vennedatabasen, som er vores elektroniske kartotek.

Vi behandler dine data med omhyggelighed og respekt. Har du spørgsmål til hvordan vi agerer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan læse hele Israelsmissionens persondatapolitik her.