Vi 6 missionspiloter har nu byttet danske frikadeller ud med israelske falafler fulde af krydderier. Det er en helt anden kultur vi møder i Jerusalem, som er en by med en fantastisk gæstfrihed, som kun tog os under 24 timer at opleve. Både fra vores naboer men også bageren!
På Sjuken (markedet i Jerusalem) står sælgerne og råber på hebraisk og arabisk at vi skal smage og købe, dufte fra oliven, brød og ting vi ikke ved hvad er fylder det tætpakkede marked. Vi ville købe nogle pitabrød og fladbrød hos en bager, her bliver vi inviteret om bag disken for at se hans ovn og pludselig står Isabella med en dej i hænderne, vi kommunikere kun med tegne sprog og slidt engelsk men han ville have os til at lave vores eget brød, det gør vi (da det er flad brød tager det næsten ingen tid) i mellemtiden får vi smagsprøver på lækker falafel og tilsidst får vi det brød gratis og går derfra med et helt særligt bevis på gæstfrihed, kultur og det at vi er rigtig lang fra Danmark.