Din økonomiske gave gør en forskel for vores arbejde! Hvis evangeliet skal tilbage til det jødiske folk, har vi brug for ansatte i både Danmark og Israel. Vi har brug for kontorer, kuglepenne og kopi-papir.

Du har mulighed for at give en gave på mange forskellige måder. Du kan give et enkelt beløb, hvilket vi bliver rigtig glade for. Hvis du vil hjælpe os yderligere, kan du blive fastgiver eller tegne et gavebrev – det hjælper os til at planlægge vores økonomi bedre. Du kan også testamentere til Israelsmissionen. Du kan læse mere om de forskellige muligheder i menuen foroven.

Hvis du ønsker at give en gave til Israelsmissionen eller et af projekterne kan du gøre det her på siden ved at klikke på menupunktet “Giv online”. Her finder du samtidig en oversigt over de projekter det er muligt at give en særskilt gave til. Hvis du heller vil overføre via netbank skal du bruge følgende oplysninger:
Reg.nr.: 0994 kontonr.: 0003054500
Hvis du vil benytte giro, skal du overføre til giro-nr.: 305-4500

Husk altid at oplyse navn og adresse ved økonomiske gaver. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på sekretariatet på 7356 1270 eller kontakte os per mail på kontor(at)israel.dk.

Fast giveraftale

Hvis du vil støtte Israelsmissionens arbejde gennem en fast giveraftale, giver du os samtidig mulighed for at planlægge vores budget og økonomi lidt lettere. Vil du give din gave via NETS beslutter du dig for, hvor stort et beløb du vil give og hvor ofte og tilmelder dig NETS – enten ved at ringe til os på kontoret (7356 1270) eller ved at tilmelde dig online (se nedenfor). Derefter overfører NETS automatisk dine gaver til Israelsmissionen, uden at du skal huske på det eller betale gebyr. Vi opfordrer meget til at benytte denne indbetalingsform, da det er let og meget billigere administrativt, hvilket betyder at endnu flere penge kan gå direkte til arbejdet. Du kan altid ændre dine indbetalinger eller helt melde fra ved at ringe til sekretariatet på 7356 1270 eller ved at kontakte os per mail på kontor(at)israel.dk.Den letteste måde at oprette en fast giveraftale, er ved at oprette dig online. Det kan du gøre her. Du kan samtidig vælge, om du vil støtte Israelsmissionens arbejde generelt, eller om du hellere vil målrette din gave til et af vores projekter. Bliver du i tvivl om noget undervejs, må du endelig kontakte os.

Gavebrev

Hvis du vælger at støtte Israelsmissionen gennem et gavebrev hjælper det samtidigt dig til at få regelmæssighed i din givertjeneste. Du vil herigennem også hjælpe Israelsmissionen til at kunne koncentrere sig mere om mission og mindre om penge.Du skal være opmærksom på, at gavebrevet er en kontrakt og er juridisk bindende over mindst 10 år, dog højest så længe du lever. Med et gavebrev skal man enten give et fast årligt beløb eller en fast procentdel af sin indkomst, og man opnår fuld fradragsret på selvangivelsen på op til 15 % af sin personlige indkomst. Gavebreve tegnes af enkeltpersoner – og ægtefæller kan tegne hver sit!

Kontakt sekretariatet for at få tilsendt en gavebrevsformular.

Fordelene ved et gavebrev:
Du får regelmæssighed i givertjenesten.
Du kan trække gaven fra i skat.
Med faste gaver kan Israelsmissionen engagere sig i længerevarende arbejde.
Vi skal bruge færre ressourcer på at indsamle penge.