Sponsorløb – Jesus tilbage til det jødiske folk

Vil du løbe eller gå for, at budskabet om Jesus må nå det jødiske folk? Så snør skoende d. 7. november 2020. Vi samler ind til Israelsmissionens arbejde, og du kan se her, hvad dine penge blandt andet går til:

50 kr.: Et måltid mad og en snak om tro med en ung israelsk studerende.

200 kr.: Åben kirke-eftermiddag og uddeling af en bibel til en, der er interesseret i at vide mere om evangeliet i Immanuelkirken.

500 kr.: Lederkursus for en studerende i Israel, der skal udrustes til mission.

7000 kr.: Nyt varmesystem til Den Danske Kirke, så kirkerummet kan varmes ordentligt op til julegudstjeneste og køles ordentligt ned om sommeren.

SÅDAN DELTAGER DU: Sponsorløbet kommer til at foregå på din egen valgfrie rute i løbet af lørdag d. 7. november, så vi på afstand kan løbe sammen. Når du tilmelder dig løbet, vælger du, hvor langt du cirka vil gå eller løbe. Herefter får du tilsendt et link, som du kan sende ud til familie og venner. På linket kan man skrive, hvor meget man støtter dig med. Man kan støtte enten per kilometer, du har løbet/gået, eller med et fast beløb. Når du melder dig til som deltager, får du en gratis løbe-t-shirt tilsendt. Du kommer også med i konkurrencen om en weekend i et sommerhus for ti personer. Se mere om sommerhuset her: https://skjern.kfum-kfuk.dk/udlejning/holmsborg-sommerhus/

Alle pengene går til at give budskabet om Jesus videre til det jødiske folk, og vi takker Holmsborg Bibelcamping for at sponsorere weekenden i sommerhus!

SÅDAN STØTTER DU: Du kan vælge at støtte en bestemt deltager eller støtte hele løbet generelt herunder. Hvis du gerne vil støtte en deltager, skriver du, hvor mange penge, du vil støtte med per løbet/gået kilometer. Du kan også støtte med et fast beløb, uanset hvor mange kilometer, deltageren går/løber. Alle pengene går til at give budskabet om Jesus videre til det jødiske folk.

Har du spørgsmål eller andet, så skriv endelig til kontor@israel.dk.

Tak, fordi du støtter op. Mindre end én procent af den jødiske befolkning i verden tror på Jesus, og vi har lyst til, at mange flere skal høre om og mærke Guds kærlighed.

“Jeg føler, at et slør blev fjernet fra mine øjne.”

Rachel, jødisk kvinde, der for første gang fik forklaret sammenhængen mellem Esajas 53 og Jesus i bibelbutikken i jerusalem

“Nu har jeg et evigt og levende fællesskab med Gud. Jeg føler en helt ny tryghed, glæde og fred i hverdagen.”

Leo, jødisk mand, der blev inviteret ind til bibelstudie i immanuelkirken og senere døbt som 61-årig.