Israelsmissionen har et samarbejde med både Det Israelske Bibelselskab (IBS), Det Palæstinensiske Bibelselskab (PBS) og det Arabisk-Israelske Bibelselskab i Galilæa (AIBS), som alle tre arbejder med at få Bibelen og dens budskab ud i netop deres områder. Klik på selskabets navn for at læse mere om de enkelte selskaber. De tre bibelselskaber er alle medlemmer af det internationale United Bible Societies, og sammen har de et samarbejde kaldet Bible Land Team. Dette arbejde har de startet for også at være et synligt og konkret vidnesbyrd om den forsoning, som Bibelen fortæller om.

Læs mere om at blive volontør ved Det Israelske Bibelselskab her. 

Rami og Ami

Rami er kristen palæstinenser, og Ami er messiansk jøde. Men de er også brødre på grund af deres fælles tro på Jesus. På grund af den tro blev den ene af dem myrdet og den anden alvorligt såret, da nogen forsøgte at tage livet af ham. Begge handlinger blev udført af fundamentalister fra deres eget folk.

Nedenstående hæfte er et vidnesbyrd om tro, kærlighedens magt og Guds ords kraft til at helbrede og opbygge. Ramis og Amis historier vidner om Guds kærlighed og underbygger sandheden i de bibeltekster, der er henvist til. Guds tilgivelse kan hele selv de dybeste sår på et menneskes sjæl. Hans kærlighed giver os ikke alene styrke til at tilgive dem, der sårer os. Den motiverer os også til at gengælde had med kærlighed, til at velsigne dem, som forbander og til at dele Guds frelsende magt gennem tro på Messias.

Vores håb er, at dette hæfte vil opmuntre andre på deres livsvandring og pege på Guds kærlighed til den enkelte af os. Den kærlighed som overskrider og nedbryder de mure og grænser af fjendskab og had, som vi bygger op. Det er Guds kærlighed til os, der sætter os i stand til at elske og tilgive. Den forener os, så vi i sandhed kan ære og ophøje Gud.

Hæftet er blevet til i et samarbejde mellem Det Israelske og Palæstinensiske Bibelselskab. Du er velkommen til at læse hæftet herover. Du kan også bestille det på kontor@israel.dk – det koster 10 kr. + porto.