Immanuelkirken i Jaffo har det som sin vision at være en levende og synlig kirke i deres nærmiljø og et inkluderende fællesskab med Jesus som centrum for alle de mennesker, der bor lige der, hvor Tel Aviv og Jaffo støder sammen.

Israelsmissionen er engageret i menighedsarbejdet i Immanuelkirken, hvor den messianske jøde Yoel Ben David er præst for både den hebraisk- og engelsksprogede menighed. Hver uge samles omkring 60-80 mennesker fra mange nationaliteter og samfundsgrupper til gudstjeneste i kirken, heriblandt omkring 20 jødiske Jesustroende.

Kirken er kendt for sine smukke glasmalerier og ikke mindst orglet, som er et særsyn i Israel.

Flere tusind ganske almindelige israelere kommer hvert år i kontakt med kirken gennem åbent hus-arrangementer, koncerter, rundvisninger og gudstjenester. Som Yoel siger: “Det er virkelig en rigdom, at så mange jøder af sig selv kommer ind i kirken. Alle guidede ture i Jaffo gør forbi kirken, og her får hundredvis af jøder og andre mulighed for at høre evangeliet. Det er fantastisk, at Immanuelkirken har åbne døre til det lokale samfund. Det giver os nogle virkelig gode muligheder for at give evengeliet videre.”

Ønsker du at hjælpe til med, at almindelige mennesker i Tel Aviv bliver mødt af evangeliet, så støt op om kirken herunder.

Støt Immanuelkirken