Israelsmissionen er engageret i menighedsarbejdet i Immanuelkirken, hvor Bradley Long er præst for både den hebraisk- og engelsksprogede menighed. Hver uge samles omkring 60-80 mennesker fra mange nationaliteter og samfundsgrupper til gudstjeneste i kirken, heriblandt omkring 20 jødiske Jesustroende.

Kirken er kendt for sine smukke glasmalerier og ikke mindst orglet, som er et særsyn i Israel. Hvert år besøges kirken af op mod 5000 israelere, der er nysgerrige efter, hvordan en kirke ser ud, og hvad den kristne tro handler om.

Immanuelkirken er også rammen for månedlige gratis orgelkoncerter. Hovedparten af tilhørerne er almindelige israelere fra Tel Aviv og opland. Mange benytter anledningen til at få et gratis ny testamente på hebraisk med ud af døren eller få en snak med en fra staben om Jesus.

Kirken og menighedshuset i Tel Aviv bruges også af andre messianske menigheder, som ikke kan være andre steder, fordi kun få vil leje lokaler ud til dem.Der dukker ofte jødiske gæster op til lørdagsgudstjenesten, men omkring juletid bliver der ekstra pres på, hvor kirken fyldes til bristepunktet af højtidsstemte israelere, der gerne vil opleve kristen jul.

Præsteparret Marit og Bradley Long bor i menighedshuset sammen med deres tre børn, Ruben, Maria Sophia og Benjamin. Her bor også andre ansatte og volontører. Siden august 2016 har Bradley haft det fulde ansvar for menigheden som præst og Marit har ansvar for bibelstudiegruppen for kvinder samt kirkens børnearbejde.


Besøg kirkens egen hjemmeside her.

Læs mere om at blive kirkevolontør/praktikant ved Immanuelkirken her.

Du finder Immanuelkirken på Bar Hoffmann 15, Tel Aviv, Israel: