Israelsmissionen søger kommunikationsansvarlig

Kan du finde og fortælle den gode historie på print og digitalt? Kan du kende forskel på SoMe og SoWhat? Har du et personlig drive der ligger over gennemsnittet? Kender du til Israelsmissionen, og vil du være med til at gøre vores sag og ressourcer kendt i dansk kirkeliv? Kan du fundraise med faglighed, integritet og frimodighed? Så er du et godt bud på den kommunikationsansvarlige i Israelsmissionen.

Arbejdsopgaver

Som kommunikationsansvarlig skal du varetage en bred vifte af opgaver – fx får du ansvaret for Israelsmissionens magasin, pressemeddelelser, informationsmaterialer og strategien omkring vores digitale kommunikation. Hvis du ikke har erfaring med fundraising, må du også påregne at skulle dygtiggøre dig på dette område. Derudover må almindelige administrative opgaver påregnes.

Læs den fulde stillingsbeskrivelse her.

Personlig profil

Du skal være praktiserende kristen og kunne identificere dig med Israelsmissionens formål. Du har en vindende personlighed med kant kombineret med personlig begejstring og troværdighed. Du har uddannelse indenfor kommunikation eller journalistik. Du har kendskab til og/eller forståelse for hvilken type organisation Israelsmissionen er, og du kan navigere uproblematisk i flere forskellige kirkelige miljøer. Du har et personligt drive over gennemsnittet, et stærkt  personligt initiativ og god til at prioritere arbejdsopgaver.

Læs mere om Israelsmissionens profil og prioriteringer her.

Læs mere om Israelsmissionens vision her.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en kommunikationstilling i en missionsorganisation med en lang historie. Et arbejdsmiljø med krav om høj faglighed og fremdrift i en uformel atmosfære af fællesskab, ”højt til loftet” og nysgerrighed på nye og bedre måder at gøre tingene på. En arbejdsplads på TORVET i Aarhus hvor teologisk uddannelse og internationalt missionsarbejde forenes i moderne rammer. Et engageret landsstyre der tænker med.

En fuldtidsstilling med løn efter aftale.

Ansøgning

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til generalsekretær Arne Pedersen på 2259 0733 eller per mail arne@israel.dk.

Ansøgningsfrist: Søndag den 13. maj kl. 12.

Ansættelsessamtaler: Torsdag den 17. maj.

Ansøgning, cv, dokumentation for højest afsluttede uddannelse samt eventuelle udtalelser sendes via mail som ét samlet pdf-dokument til generalsekretær Arne Pedersen. Ansøgere modtager mailbekræftelse for modtagelse af ansøgningen.