Skip to main content

Den Danske Kirke


i Jerusalem

Kirken er en unik mulighed


”Som dansk kirke har vi en indgang til både danskere og danske jøder i Israel. Det er en unik mulighed, vi ikke kan få andre steder i verden. En mulighed for at elske jøderne, som de er, ligesom vi kan være til stede for en mangfoldighed af baggrunde hernede.”

David Serner, præst i kirken

Den Danske Kirke i Jerusalem er et mødested for danskere, som bor og arbejder i Israel og de palæstinensiske områder, men også for danske turister, volontører, studerende og andre, som for en tid befinder sig i området. Kirken ønsker at møde danskere i alle aldre på en nærværende og relevant måde, og gennem mange forskellige arrangementer ønsker kirken at skabe kontakt til den lokale befolkning.

Den Danske Kirke holder gudstjeneste omkring hver anden lørdag i Redeemer Church på Muristan Road midt i den Gamle By. Gudstjenesterne ledes af den danske præst David Serner.

Kirken er også rammen om et godt fællesskab, en række sociale aktiviteter, bibel­undervisning og foredrag ved messianske jøder, kristne palæstinensere, danske journalister og andre. Derudover arrangerer kirken guidede udflugter til spændende steder i området.

Det koster næsten 500.000 at drive Den Danske Kirke, som udelukkende drives af Israelsmissionens midler. 

Vil du støtte op om kirkens gode arbejde, så kan du gøre det herunder.

Støt Den Danske Kirke

 

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?