Skip to main content

Immanuelkirken


Rækker ud lokalt

Kirken midt i Jaffo, Tel Aviv


”Bare de sidste par måneder har jeg fortalt evangeliet til over 1500 mennesker – vi har haft fire dåb og endnu flere kommer og er interesserede. Så tak, fordi du støtter os og beder for det jødiske folk.”

Yoel Ben David, tidl. præst i kirken

Immanuelkirken i Jaffo har det som sin vision at være en levende og synlig lokal kirke – og et inkluderende fællesskab med Jesus som centrum for alle de mennesker, der bor lige der, hvor Tel Aviv og Jaffo støder sammen.

Israelsmissionen er engageret i menighedsarbejdet i Immanuelkirken, der har både en hebraisk- og engelsksproget menighed. Hver uge samles omkring 60-80 mennesker fra mange nationaliteter og samfundsgrupper til gudstjeneste i kirken, heriblandt omkring 20 jødiske Jesustroende.

Kirken er kendt for sine smukke glasmalerier og ikke mindst orglet, som er et særsyn i Israel.

Flere tusind ganske almindelige israelere kommer hvert år i kontakt med kirken gennem åbent hus-arrangementer, koncerter, rundvisninger og gudstjenester. Som Yoel siger: “Det er virkelig en rigdom, at så mange jøder af sig selv kommer ind i kirken. Alle guidede ture i Jaffo gør forbi kirken, og her får hundredvis af jøder og andre mulighed for at høre evangeliet. Det er fantastisk, at Immanuelkirken har åbne døre til det lokale samfund. Det giver os nogle virkelig gode muligheder for at give evengeliet videre.”

Ønsker du at hjælpe til med, at almindelige mennesker i Tel Aviv bliver mødt af evangeliet, så støt op om kirken herunder.

Støt Immanuelkirken

Hjemmeside

Besøg Immanuelkirkens hjemmeside her

Kirkevolontør

Se mere om at være kirkevolontør her

Facebook

Se Immanuelkirkens Facebookside her

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?