Seniorvolontør i Jerusalem

Har du lyst til at opleve en levende volontøroplevelse i Israel, hvor du får lov til at arbejde med i Guds mission i et konkret arbejdsfællesskab, hvor der bliver mulighed for at lære nyt i både teori og praksis?

Hvad består opholdet af?

Som seniorvolontør får man lov til at være i spændingsfeltet mellem at udføre klassisk volontørarbejde, modtage spændende og relevant undervisning og et have åndeligt fællesskab med andre. Programmet bliver en vekselvirkning mellem arbejde og hvile, output og input. 

De forskellige elementer integreres i en helhed, der afspejler Guds mangfoldige mission i verden. 

Seniorvolontørprogrammet strækker sig over to måneder. I de måneder vil seniorvolontørerne bo i en fælles lejlighed i Jerusalem og hjælpe med til frivilligt arbejde hos forskellige kirkelige organisationer.

Det kunne f.eks. se sådan ud:

Hver mandag og torsdag arbejder man hos Machaseh, hvor man skal være besøgsven for en familie og hjælpe til i et suppekøkken, hver tirsdag hjælper man med praktisk arbejde hos Chosen People Ministries, og hver anden onsdag giver man en hånd med på kontoret hos Musalaha, hvor man vil hjælpe til med forefaldende arbejde med det formål at skabe forsoning ml. jøder og palæstinensere.

I løbet af de to måneder vil der indimellem være undervisningsforløb, som kan tilpasses ugeprogrammet. Undervisningen vil spille sammen med den praktiske erfaring. F.eks. kan undervisningsemner være: Guds mission, identitet, kristendommens jødiske rødder, forsoning, hverdagsmission og bibelsk teologi.

En typisk uge for seniorvolontørerne vil bestå af frivilligt arbejde fra mandag til torsdag i dagtimerne, og så vil der være fri om eftermiddagen/aftenen til at handle ind, hvile ud og forberede aftensmad. Om aftenen er der mulighed for at deltage i/eller arrangere diverse arrangementer, spontane småture i byen eller samvær med missionspiloterne. 

Fredag til søndag vil være fridage, hvor der vil være en stor grad af valgfrihed. Det vil være muligt at tilgå en guide til gode aktiviteter i Jerusalem, og ellers vil vi opfordre til hvile, fællesskab og deltagelse i kirkelige aktiviteter i Jerusalem, særligt selvfølgelig i Den Danske Kirke. Der vil også være arrangerede ture til forskellige steder i Israel.

Tid og pris

Opholdets varighed vil være på to måneder, og vi regner med at sende det første hold seniorvolontører afsted i foråret 2021.

Prisen pr. uge er cirka 2000 kr. og dækker:

  1. Introdage i Danmark og i Israel
  2. Hjælp til køb af billetter og forsikring
  3. Afhentning i lufthavnen
  4. Bolig under opholdet (kan være dyrere, hvis man ønsker enkeltværelse og ikke dobbeltværelse)
  5. Deltagelse i Den danske Kirkes arrangementer i Jerusalem
Man betaler selv fly, forsikring og kost

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere!

Kontakt os på: kontor@israel.dk eller tlf.: 7356 1270