Rejs ud


Volontør i Israel

Bliv seniorvolontør i Israel

Du kan rejse ud som volontør i Israel på utallige måder. Israelsmissionens Unge sender både unge og voksne afsted. Se mere om deres tilbud her. 

Men har du lyst til at rejse ud som seniorvolontør i Israel, så er du kommet til det helt rigtige sted. Som seniorvolontør får du lov til at deltage i Guds mission i et konkret arbejdsfællesskab, hvor der bliver mulighed for at lære nyt i både teori og praksis.

Hvad består opholdet af?

Som seniorvolontør får man lov til at være i spændingsfeltet mellem at udføre klassisk volontørarbejde, modtage spændende og relevant undervisning og have åndeligt fællesskab med andre. Programmet er en vekselvirkning mellem arbejde og hvile, output og input. 

De forskellige elementer integreres i en helhed, der afspejler Guds mangfoldige mission i verden. 

Seniorvolontørprogrammet strækker sig over to måneder. I de måneder vil seniorvolontørerne bo i en fælles lejlighed i Jerusalem og hjælpe til med frivilligt arbejde hos forskellige kirkelige organisationer.

Det kunne for eksempel se sådan ud for dig:

Hver mandag og torsdag arbejder du hos Machaseh, hvor du skal være besøgsven for en familie og hjælpe til i et suppekøkken. Hver tirsdag hjælper du med praktisk arbejde hos Chosen People Ministries, og hver anden onsdag giver du en hånd med på kontoret hos Musalaha, hvor du vil hjælpe til med forefaldende arbejde med det formål at skabe forsoning mellem jøder og palæstinensere.

I løbet af de to måneder vil der indimellem være undervisningsforløb, som kan tilpasses ugeprogrammet. Undervisningen vil spille sammen med den praktiske erfaring. For eksempel kan undervisningsemner være: Guds mission, identitet, kristendommens jødiske rødder, forsoning, hverdagsmission og bibelsk teologi.

En typisk uge for seniorvolontørerne vil bestå af  frivilligt arbejde mandag til torsdag typisk i dagtimerne, dog med mulighed for forskellige aftenopgaver, og så vil der for det meste være fri om eftermiddagen/aftenen til at handle ind, hvile ud og forberede aftensmad. Om aftenen er der mulighed for at deltage i og/eller arrangere diverse arrangementer, spontane småture i byen eller samvær med missionspiloterne og andre unge danskere i Jerusalem. 

Fredag til søndag vil være fridage, hvor der vil være en stor grad af valgfrihed. Det vil være muligt at tilgå en guide til gode aktiviteter i Jerusalem, og ellers vil vi opfordre til hvile, fællesskab og deltagelse i kirkelige aktiviteter i Jerusalem, særligt selvfølgelig i Den Danske Kirke. Der vil også være arrangerede ture til forskellige steder i Israel.

Tid og pris

Opholdets varighed vil være på to måneder, og vi regner med at sende det første hold seniorvolontører afsted i efteråret 2021.

Prisen pr. uge er cirka 2000 kr. og dækker:

  1. Introdage i Danmark og i Israel
  2. Hjælp til køb af flybilletter og forsikring
  3. Afhentning i lufthavnen
  4. Bolig under opholdet (kan være dyrere, hvis man ønsker enkeltværelse og ikke dobbeltværelse)
  5. Deltagelse i Den danske Kirkes arrangementer i og omkring Jerusalem
Man betaler selv fly, forsikring og kost

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere!

Kontakt os på: kontor@israel.dk eller tlf.: 7190 1885

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?

Følg os
på facebook


Kommende
begivenheder


Tilmeld dig
Nyhedsbrevet


Israelsmissionen | TORVET | Katrinebjergvej 75 | 8200 Aarhus N | Tlf. 7190 1885 | kontor@israel.dk | Reg.nr. 0994 kontonr. 0003054500 | MobilePay 30503